Gain extra benefits by becoming a Supporting Member Click here find out how!

Classic Performance Products Nu-Relics Power Windows
American Auto Wire Hellwig Products IncPerformance Rod & Custom
Danchuk Catalog



Username Post: 03 Chevy blazer 2 door with 350 4 bolt main        (Topic#368419)
Daniel x 
Silver Supporting Member
Posts: 5
Daniel  x
Age: 26
Loc: WV
Reg: 04-01-22
05-13-22 08:57 PM - Post#2841178    

Hi guys I have a 03 chevy blazer 2 door ls with a 77 sbc 350 4 bolt main everything is new pretty much I've set the timing everything with a light when ur driving it will all of a sudden start running really bad then it will clear up and run fine for a min and do it again like I said it has new everything and it runs good until it does that ibguess u can say its doin g it intermittently

Daniel r Adams


Edited by Daniel x on 05-13-22 09:00 PM. Reason for edit: No reason given.

 


Daniel x 
Silver Supporting Member
Posts: 5
Daniel  x
Age: 26
Loc: WV
Reg: 04-01-22
05-13-22 10:28 PM - Post#2841179    
    In response to Daniel x

ANY HELP PLZ!!!

Daniel r Adams


 
gchemist 
Member #271 Senior Chevytalk Moderator
Posts: 25719
gchemist
Loc: Austin, TX 78748
Reg: 05-09-00
05-14-22 07:05 AM - Post#2841192    
    In response to Daniel x

Welcome to the site. A little more information is needed.
Are you using a mechanical fan or electric fans?
What size and type of carb is on it?
What other modifications are done?
What type of carb advance is running? Ported or full vacuum?
What is the thermostat running temperature?

Your post will be moved to the Performance Section. More board members will see your post for help.

'83 Silverardo XST - ZZ4 powered
'95 Jimmy SLT (Bought @131,814)
'96 GMC Jimmy LS Ret. @236651 miles
'08 GMC Acadia 3.6L SLE


 
Tony1963 
Frequent Contributor
Posts: 1286

Loc: Orlando Florida
Reg: 07-09-18
05-14-22 12:14 PM - Post#2841201    
    In response to Daniel x

A 1977 model is very simple technology. What you are describing sounds more like an ignition problem to me, either brought on by a lack of electrical power/ground or the actual engine timing.





 
Mel Foye 
*VIP* Original Founding Member Group
Posts: 5352
Mel Foye
Reg: 09-29-00
05-14-22 01:12 PM - Post#2841203    
    In response to Daniel x

To me runs fine then runs poor then back says fuel. Runs than stops then runs says look at wiring. I have no idea on the timing as described but I don't suspect it.
Dirty fuel or fuel pump are possible and are kind of leading my thinking.




It Was On Fire When I Laid Down.


 


Icon Legend Permissions Topic Options
Report Post

Quote Post

Quick Reply

Print Topic

Email Topic

121 Views
FusionBB
FusionBB™ Version 2.1
©2003-2006 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.249 seconds.   Total Queries: 17   Zlib Compression is on.
All times are (GMT -0800) Pacific. Current time is 06:11 PM
Top