Gain extra benefits by becoming a Supporting Member Click here find out how!

Classic Performance Products Classic Industries
American Auto Wire
Danchuk Catalog
Hellwig Products IncPerformance Rod & CustomNu-Relics Power Windows



Username Post: Cruise control non operative        (Topic#359490)
AHTabuchi 
"3rd Year" Platinum Supporting Member
Posts: 17
AHTabuchi
Loc: Santa Monica Ca.
Reg: 09-07-15
01-16-20 06:31 PM - Post#2784508    

Well Hello again .
The cruise control is still non operative . I have checked all the switches and have changed the turn switch . I have noticed the converter is locking up in reverse . Im open for any suggestions .
Thanks.



 
CowboyTrukr 
"8th Year" Silver Supporting Member
Posts: 4355
CowboyTrukr
Loc: Salt Lake City
Reg: 06-20-09
01-16-20 08:23 PM - Post#2784515    
    In response to AHTabuchi

Have you checked out this link in the FAQ’s?

https://www.chevytalk.org/fusionbb/showtopic.php?t...



Greg

'95 K1500 Z71 EC Short Step 5.7L+0.040/NV3500
'00 Explorer XLT 4.0 V6 Auto
'94 K2500 5.7 NV4500 ECLB - SOLD
‘87 GMC S15 SCLB 4.3 Auto - SOLD

"The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing" Sir Edmund Burke


 
AHTabuchi 
"3rd Year" Platinum Supporting Member
Posts: 17
AHTabuchi
Loc: Santa Monica Ca.
Reg: 09-07-15
02-02-20 04:17 PM - Post#2785727    
    In response to CowboyTrukr

Hey whats up Cowboy.
Well, I went through the procedure on your trouble shooting link . Where did you get the color code schematic ? I need the colors for the brake circuit, cc module , and stop lamp switch . I have 12v on A B & C , but have no colors for the rest .



 
CowboyTrukr 
"8th Year" Silver Supporting Member
Posts: 4355
CowboyTrukr
Loc: Salt Lake City
Reg: 06-20-09
02-02-20 09:29 PM - Post#2785746    
    In response to AHTabuchi

Your colors may vary. Those were on my ‘94.

Check the inside of the male connector. I believe they’re marked.

Greg

'95 K1500 Z71 EC Short Step 5.7L+0.040/NV3500
'00 Explorer XLT 4.0 V6 Auto
'94 K2500 5.7 NV4500 ECLB - SOLD
‘87 GMC S15 SCLB 4.3 Auto - SOLD

"The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing" Sir Edmund Burke


 
johnwd98 
Contributor
Posts: 420
johnwd98
Age: 70
Loc: Little Falls, MN
Reg: 09-05-10
02-03-20 05:55 AM - Post#2785763    
    In response to AHTabuchi

When my cruise control quit working. I checked everything in the manual, more than once. Turns out it was the connector at the module under the hood. Removed each wire from the connector, and squeezed the metal connector at the end of the wire. Cruise has been working like it should ever since.

1950 Fleetline, 355 TBI, mild cam, 700R4, 3.73 posi rear Blazer axle, MII front. Remote door and trunk locks, GM cruise control, A/C,


 
Icon Legend Permissions Topic Options
Report Post

Quote Post

Quick Reply

Print Topic

Email Topic

204 Views
FusionBB
FusionBB™ Version 2.1
©2003-2006 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.209 seconds.   Total Queries: 16   Zlib Compression is on.
All times are (GMT -0800) Pacific. Current time is 08:03 PM
Top