Gain extra benefits by becoming a Supporting Member Click here find out how!
Classic Performance Products Classic Parts
American Auto Wire Classic Industries
Chevs of the 40sDanchuk Catalog
Hellwig Products IncPerformance Rod & CustomEcklers AutoMotive
Nu-Relics Power Windows
Impala Bob's Bob's Chevy Trucks Bob's Chevelle Parts Bob's Classic Chevy





Username Post: Lincoln towncar 4.6 question?        (Topic#356391)
xstuntman 
Poster
Posts: 77

Loc: west Texas
Reg: 04-13-09
05-12-19 07:25 PM - Post#2766261    

My wife loves her 2002 but it's getting some miles and lately she says it's getting hard to keep it running in the mornings without a little gas. So I've been knocking around in my new shop, checking a couple things out on it. Low and behold she was able to start it with the MAF unplugged and it semed to run fine too. Shut it off, plugged it back in, and it still ran fine.

How was that possible?

Educate me please!



 




2blu52 
"18th Year" Silver Supporting Member
Posts: 18810
2blu52
Age: 85
Loc: Montana
Reg: 03-12-02
05-13-19 05:30 PM - Post#2766322    
    In response to xstuntman

Well that is something. A couple of years ago I took my Buick to the dealer for Oil, filter,lube, they called and said the air filter needed to be replaced. I came in picked up the car and got about a mile down the road and it starting running real rough and with in a half mile was dead as a dornail. Service guy failed to rehook the Map.

"PEACE IS THAT GLORIUS MOMENT IN HISTORY WHEN EVERY ONE STANDS AROUND RELOADING"

THOMAS JEFFERSON


Edited by 2blu52 on 05-13-19 05:31 PM. Reason for edit: No reason given.

 




Icon Legend Permissions Topic Options
Report Post

Quote Post

Quick Reply

Print Topic

Email Topic

56 Views
FusionBB
FusionBB™ Version 2.1
©2003-2006 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.055 seconds.   Total Queries: 17   Zlib Compression is on.
All times are (GMT -0800) Pacific. Current time is 03:21 AM
Top