American Auto Wire
Username Post: 1965 rear tail lights        (Topic#351995)
zims23 
Silver Supporting Member
Posts: 64
zims23
Loc: Edmonton, AB
Reg: 05-26-17
07-13-18 08:19 AM - Post#2739843    

Hello,
I am close to completing the install of the AAW kit. I am very happy with the product. I have been testing everything. For some reason my passenger side brake lights do not work. The drivers work as expected. The passenger side lights work when turned on but do not light up brighter for the brakes. Any suggestions for areas to start looking? I replaced the bulbs but did not help.



 
aawtech 
American Autowire "Site Sponsor"
Posts: 5123

Loc: Bellmawr, NJ
Reg: 09-11-06
07-16-18 04:27 PM - Post#2740192    
    In response to zims23

  • zims23 Said:
Hello,
I am close to completing the install of the AAW kit. I am very happy with the product. I have been testing everything. For some reason my passenger side brake lights do not work. The drivers work as expected. The passenger side lights work when turned on but do not light up brighter for the brakes. Any suggestions for areas to start looking? I replaced the bulbs but did not help.



Does the car have Tilt wheel? The brake light come through the turn signal switch. Check output on the dark green wire at the turn signal connection when you step on the brakes.

Donny




 
zims23 
Silver Supporting Member
Posts: 64
zims23
Loc: Edmonton, AB
Reg: 05-26-17
07-17-18 05:58 AM - Post#2740257    
    In response to aawtech

No tilt. I will check that wire. thanks.



 
Icon Legend Permissions Topic Options
Report Post

Quote Post

Quick Reply

Print Topic

Email Topic

432 Views
FusionBB
FusionBB™ Version 2.1
©2003-2006 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.066 seconds.   Total Queries: 15   Zlib Compression is on.
All times are (GMT -0800) Pacific. Current time is 09:58 AM
Top