Gain extra benefits by becoming a Supporting Member Click here find out how!
Classic Performance Products Classic Parts
American Auto Wire Classic Industries
Join the Community todayDanchuk Catalog
Hellwig Products IncPerformance Rod & CustomEcklers AutoMotive
Nu-Relics Power Windows
Impala Bob's Bob's Chevy Trucks Bob's Chevelle Parts Bob's Classic Chevy



Username Post: Houston area c950 help        (Topic#295163)
JDUB2 
Forum Newbie
Posts: 1

Loc: Houston, TX
Reg: 03-23-13
03-23-13 08:07 AM - Post#2328745    

I have a 496 in my chevelle and has ran great. for 5 years but now im having issues. It started missing , I put in new plugs, new wires rebuilt 8366 msd now I replaced blaster coil and. It is running. BUT WHEN I TRY TO SET TIMIMING the light. Says it is about. 57 and I know this cant be right but it starts ok where it is. Anyway any help will be apprecisted. Hope this makes sense. I have just ran out of ideas.



 
Ecklers AutoMotive
johnhem 
"14th Year" Gold Supporting Member
Posts: 1369
johnhem
Age: 68
Loc: Winona, Tx,
Reg: 06-30-01
03-23-13 12:07 PM - Post#2328811    
    In response to JDUB2

This forum is mainly general Chevelle questions. Your issue would be better and faster answered further down in the Performance Related section.
https://www.chevytalk.org/fusionbb/showforum.php?fi...
Welcome by the way.

John H
72 Chevelle-454-4speed
Soon to be 502-5speed
http://www.502malibu.com
2014 GMC Sierra SLT Double Cab

Give Free Food To Rescued Animals Daily
HERE


 
Ecklers AutoMotive
Icon Legend Permissions Topic Options
Report Post

Quote Post

Quick Reply

Print Topic

Email Topic

765 Views
FusionBB
FusionBB™ Version 2.1
©2003-2006 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.093 seconds.   Total Queries: 16   Zlib Compression is on.
All times are (GMT -0800) Pacific. Current time is 11:48 PM
Top