Gain extra benefits by becoming a Supporting Member Click here find out how!
Classic Performance Products Classic Parts
American Auto Wire Classic Industries
Join the Community todayDanchuk Catalog
Hellwig Products IncPerformance Rod & CustomEcklers AutoMotive
Nu-Relics Power Windows
Impala Bob's Bob's Chevy Trucks Bob's Chevelle Parts Bob's Classic Chevy





Username Post: 1993 K2500 Suburban        (Topic#290949)
Mudbogger 
Forum Newbie
Posts: 1

Reg: 03-28-09
12-17-12 10:20 PM - Post#2298900    

I have 1993 Chevy K2500 SUB with a 454 throttle body w/4L80E, 4x4. It won't run. It cranks over great. For some reason the timing chain broke and had a shop replace it, they replaced the computer as well. It ran about 80% of max before the timing chain broke. I drove it about 20 miles at about 30% and it went downhill from there. Now it won't even fire. After sitting for a day it will try to start and quickly floods. It supposedly has the correct timing. Maybe the wrong computer was installed, I don't know. It cranks great but won't fire. Any help will be greatly appreciated. Thank you in advance. A couple of mechanics looked at it and nobody can figure it out.



 




Icon Legend Permissions Topic Options
Report Post

Quote Post

Quick Reply

Print Topic

Email Topic

373 Views




FusionBB
FusionBB™ Version 2.1
©2003-2006 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.144 seconds.   Total Queries: 16   Zlib Compression is on.
All times are (GMT -0800) Pacific. Current time is 10:50 PM
Top