Gain extra benefits by becoming a Supporting Member Click here find out how!

Classic Performance Products Nu-Relics Power Windows
American Auto Wire Hellwig Products IncPerformance Rod & Custom
Danchuk Catalog



Username Post: Odometer Issues.        (Topic#365824)
Tjm52 
Senior Member
Posts: 111

Loc: Innisfail,Ab,Canada
Reg: 10-25-03
07-16-21 04:12 PM - Post#2823334    

After many years of procrastinating I'm back on the road with my 65 292 c10.Finally driving, I've put about 600 miles on in the last 6 weeks. Initially, when the odo would go from 9.9 to 0, the speedo would sweep back and forth and in I t gave off a ticking sound.Now, going from 27,999 to 28,000 its been ticking and sweeping back and forth for about a hundred miles! Can I lube it in the number display or something w/o taking it all apart? TIA!

"Daily Drivers .....Eh!" 65 C10 292 long fleet.Rebuild Happening!!


 


hilandr451 
Moderator & "12th Year" Gold Supporting Member
Posts: 3887
hilandr451
Loc: Houston, Texas
Reg: 01-02-02
07-19-21 09:03 AM - Post#2823499    
    In response to Tjm52

IMHO, that sounds like more trouble than removing the speedo cable.

-The Hilander.
Silver 2017 Silverado 1500 double cab 2WD 5.3L,
1966 C20 Custom Camper "Rattle can primer red" 5.7L, 700 R4 trans 410 diff. front disc, p/s
Project Pics


 
bobb 
Super Senior Member
Posts: 5898

Loc: paradise
Reg: 09-05-03
08-01-21 09:46 AM - Post#2824251    
    In response to Tjm52

i would unplug the speedo from the trans and check it out.

70 L camino, grampa engine, g-force 5 spd, road rage suspension. Pray first before all else fails.


 


Icon Legend Permissions Topic Options
Report Post

Quote Post

Quick Reply

Print Topic

Email Topic

422 Views
FusionBB
FusionBB™ Version 2.1
©2003-2006 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.009 seconds.   Total Queries: 10   Zlib Compression is on.
All times are (GMT -0800) Pacific. Current time is 08:26 PM
Top