American Auto Wire
Username Post: 64 Bel air turn signal won't work        (Topic#344150)
Flack6164 
Forum Newbie
Posts: 7

Reg: 04-14-17
04-19-17 09:41 AM - Post#2687323    

I've recently installed the 61-64 classic update kit on my car and cannot get the turn signals to activate or work. I purchased a new turn signal switch with kit and converted to work with the update. Any ideas on how to check see what I might have wrong. Have replaced everything on the car that has to do with wiring through you guys
Thanks Jason



 
aawtech 
American Autowire "Site Sponsor"
Posts: 5008

Loc: Bellmawr, NJ
Reg: 09-11-06
04-23-17 03:32 PM - Post#2687952    
    In response to Flack6164

  • Flack6164 Said:
I've recently installed the 61-64 classic update kit on my car and cannot get the turn signals to activate or work. I purchased a new turn signal switch with kit and converted to work with the update. Any ideas on how to check see what I might have wrong. Have replaced everything on the car that has to do with wiring through you guys
Thanks Jason



Do you have LED bulbs in the car? Might need to change the flashers if so. Tell me more.

Donny




 
Flack6164 
Forum Newbie
Posts: 7

Reg: 04-14-17
04-24-17 07:45 PM - Post#2688135    
    In response to aawtech

Donny
I ordered new switch from you guys and converted it to the new style connection. I can't get either side to activate . Not running LEDs . First timer here doing grandpa son grand kid project. Everything that has to do with the wiring of the car is brand new from you guys. Thanks Jason



 
Icon Legend Permissions Topic Options
Report Post

Quote Post

Quick Reply

Print Topic

Email Topic

472 Views
FusionBB
FusionBB™ Version 2.1
©2003-2006 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.41 seconds.   Total Queries: 16   Zlib Compression is on.
All times are (GMT -0800) Pacific. Current time is 07:25 PM
Top