American Auto Wire
Username Post: 62 Impala tail lights stay on all the time        (Topic#339922)
Javigolf62 
Forum Newbie
Posts: 16

Age: 55
Loc: West Coast
Reg: 10-17-16
10-17-16 10:28 PM - Post#2657122    

Pick up my car from a body shop that did not complete the job. First problem is the tail lights stay on all the time. The only time they go off is when I disconnect the battery. All new wiring harness from American Auto. Just notice head lights also stay on. Thanks for any help i am a novice when it comes to wiring.



 
aawtech 
American Autowire "Site Sponsor"
Posts: 5008

Loc: Bellmawr, NJ
Reg: 09-11-06
10-18-16 06:00 AM - Post#2657147    
    In response to Javigolf62

  • Javigolf62 Said:
Pick up my car from a body shop that did not complete the job. First problem is the tail lights stay on all the time. The only time they go off is when I disconnect the battery. All new wiring harness from American Auto. Just notice head lights also stay on. Thanks for any help i am a novice when it comes to wiring.



Sounds like the light switch is turned on. Is the knob/shaft assembly installed into the switch? If not, the switch is activated and is "on".

Donny




 
Javigolf62 
Forum Newbie
Posts: 16

Age: 55
Loc: West Coast
Reg: 10-17-16
10-18-16 09:52 AM - Post#2657176    
    In response to aawtech

Thanks for the response
Yes the knob is installed I push it in and out with without any success



 
aawtech 
American Autowire "Site Sponsor"
Posts: 5008

Loc: Bellmawr, NJ
Reg: 09-11-06
10-18-16 11:22 AM - Post#2657192    
    In response to Javigolf62

  • Javigolf62 Said:
Thanks for the response
Yes the knob is installed I push it in and out with without any success



The switch is keeping the power on. Unplug the switch and tell me what happens please.

Also, what kit or harnesses do we have that we are dealing with?

Thanks, Donny




 
Javigolf62 
Forum Newbie
Posts: 16

Age: 55
Loc: West Coast
Reg: 10-17-16
10-18-16 05:42 PM - Post#2657251    
    In response to aawtech

Ok unplugged the switch tail light went off. I used American auto wire oem repalcement




 
Javigolf62 
Forum Newbie
Posts: 16

Age: 55
Loc: West Coast
Reg: 10-17-16
10-18-16 05:43 PM - Post#2657252    
    In response to Javigolf62

When I tried it this last time head light were not on only tail lights



 
Icon Legend Permissions Topic Options
Report Post

Quote Post

Quick Reply

Print Topic

Email Topic

1286 Views
FusionBB
FusionBB™ Version 2.1
©2003-2006 InteractivePHP, Inc.
Execution time: 0.276 seconds.   Total Queries: 15   Zlib Compression is on.
All times are (GMT -0800) Pacific. Current time is 05:47 AM
Top